Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.
Разширено търсене

Апартамент, 115.00 кв.м.

Варна, Владиславово

ПРЕКРАСЕН, качествено отремонтиран апартамент, в началото на кв. Владислав Варненчик, над м-н Лидъл. Един от последните панелни блокове в гр. Варна, завършен 1994 година. Добре поддържани общи части и свободно паркиране пред блока. Изключително светло и топло жилище с 10 см. външна изолация, алуминиева дограма, сменени ЕЛ. и ВиК инсталации. Настилките са гранитогрес и ламинат, напълно обзаведено и климатизирано. Състои се от голям коридор, две спални, хол, кухня с трапезария, баня и тоалет отделно,две остъклени тераси, едната от които оформена като кухненско помещение. Районът е изключително комуникативен, с добре изградена инфраструктура, големи хипермаркети, много линии на градския транспорт за връзка с всички части на града.

Продава

64900 EUR

оферта: 100-1-1-1210073

Апартамент, 101.00 кв.м.

Добрич, Център

Предлагаме обзаведен апартамент с много функционално разпределение! Локация - център, в района на Енергото. Разположение : състои се от просторен дневен тракт, трапезария и кухня с обща обитаема площ 45кв.м западно изложение с изход на посторна затворена с ПВЦ тераса. Две отделни спални , като едната е по - голяма , с жилищна площ -17кв.м, с източно изложение. Баня и тоалетна - по отделно, малък килер.Маза към имота с площ 15кв.м Апарнамента се продава обзаведен, без ел.уреди и произведения на изкутвото. Подобрения: газифициран , два климатика , красива вградена камина , сменени ел и ВиК инсталации! Подовите настилки са естествен паркет,теракот и ламинат . ПВЦ дограма. Без асансьор! Входът е много добре поддържан!

Продава

63500 EUR

оферта: 100-1-1-1210055

Апартамент, 90.00 кв.м.

Добрич, Център

Тухлен мезонет с площ 90 кв.м. в района на у-ще Отец Паисий. Година на изграждане 1987 г. Разперделение: Първи етаж, 40 кв.м., кухня с всекидневна, западно изложение. Две отделни спални на втори етаж. Тоалетна на първи етаж и баня и тоалетна в едно на втори етаж. Удобно стълбище между двата етажа. Маза и таван към апартамента. ПВЦ дограма на прозорците. МДФ вътрешни врати. Апартамнтът е газифициран. Втодът е поддържан с асансьор. Ремонтиран, готов за нанасяне апартамент.

Продава

123000 BGN

оферта: 100-1-1-1210053

Апартамент, 160.00 кв.м.

Бургас, Лазур

БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА!!! Местоположение: Тристаен апартамент, в чисто нова сграда с иновативна визия, на първа линия море и гледка към града и морето в к/с "Лазур", до Флората. Характеристики: Жилището е разположено на осми жилищен етаж в осемнадесететажна нова тухлена сграда, с асансьор. Чиста жилищна площ от 133.93 кв.м. Състои се от хол с площ от 39.58 кв.м., спални с площ от 17.21кв.м. и 14.69 кв.м., баня - 3.73 кв.м., санитарен възел - 1.52 кв.м, мокро помещение и тераса с площ от 27.55 кв.м., с югозаподно изложение. Сградата е с Разрешение за ползване /Акт 16/ от 2019год. Ландшафтният проект на сградата е съобразен с най-модерните архитектурни тенденции за озеленяване на терасите. Ще бъдат създадени външни зелени площи в периметъра на сградата, които ще допринесат за подобряване на средата в целия жилищен район. Енергийната ефективност на сградата включва използването на енергоефективни строителни материали, тухли с повишени топлоизолационни качества, ефективна топлоизолационна система, енергоефективни профили и стъклопакети Сградата разполага със 126 луксозни апартамента, 9 офиса, 153 подземни паркоместа на три подземни нива. Предимства Жилище в модерна сграда, с панорамна гледка към града и морето. В същата сграда се предлагат и други апартаменти. Възможност за закупуване на паркомясто в подземен гараж на цена 13000 евро.

Продава

228000 EUR

оферта: 100-1-1-1210051

Апартамент, 187.00 кв.м.

Бургас, Лазур

БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА!!! Местоположение: Южен тристаен апартамент, в чисто нова сграда с иновативна визия, на първа линия море и морска гледка, в к/с "Лазур", до Флората. Характеристики: Жилището е разположено на девети жилищен етаж в осемнадесететажна нова тухлена сграда, с асансьор. Чиста жилищна площ от 155.35 кв.м. Състои се от хол с площ от 40.54 кв.м., спални с площ от 18.73кв.м. и 22.49.кв.м., гардеробиерна - 5.28 към една от спалните, два. санитарни възела с площ от 4.50 кв м и 5.01 кв.м., мокро помещение и южна тераса пред трите стаи с площ от 26.40 кв.м. Сградата е с Разрешение за ползване /Акт 16/ от 2019год. Ландшафтният проект на сградата е съобразен с най-модерните архитектурни тенденции за озеленяване на терасите. Ще бъдат създадени външни зелени площи в периметъра на сградата, които ще допринесат за подобряване на средата в целия жилищен район. Енергийната ефективност на сградата включва използването на енергоефективни строителни материали, тухли с повишени топлоизолационни качества, ефективна топлоизолационна система, енергоефективни профили и стъклопакети Сградата разполага със 126 луксозни апартамента, 9 офиса, 153 подземни паркоместа на три подземни нива. Предимства Слънчево жилище с топло изложене в модерна сграда, с прекрасна панорама към града иморето. В същата сграда се предлагат и други апартаменти. Възможност за закупуване на паркомясто в подземен гараж на цена 13000 евро.

Продава

261560 EUR

оферта: 100-1-1-1210050

Апартамент, 116.00 кв.м.

Бургас, Лазур

БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА!!! Местоположение: Тристаен апартамент, в чисто нова сграда с иновативна визия, на първа линия море и открита панорама в к/с "Лазур", до Флората. Характеристики: Жилището е разположено на десети жилищен етаж в осемнадесететажна нова тухлена сграда, с асансьор. Чиста жилищна площ от 97.51кв.м. Състои се от хол с площ от 27.39кв.м., спални с площ от 14.76кв.м. и 15.08 кв.м., два санитарни възела. и голяма тераса пред хола и спалнята. Една от спалните е преходна от хола и със самостоятелен санитарен възел. Сградата е с Разрешение за ползване /Акт 16/ от 2019год. Ландшафтният проект на сградата е съобразен с най-модерните архитектурни тенденции за озеленяване на терасите. Ще бъдат създадени външни зелени площи в периметъра на сградата, които ще допринесат за подобряване на средата в целия жилищен район. Енергийната ефективност на сградата включва използването на енергоефективни строителни материали, тухли с повишени топлоизолационни качества, ефективна топлоизолационна система, енергоефективни профили и стъклопакети Сградата разполага със 126 луксозни апартамента, 9 офиса, 153 подземни паркоместа на три подземни нива. Предимства Жилище в модерна сграда, с открита панорамнна гледка. В същата сграда се предлагат и други апартаменти .

Продава

162925 EUR

оферта: 100-1-1-1210049

Апартамент, 159.00 кв.м.

Бургас, Лазур

БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА!!! Местоположение: Тристаен апартамент, в чисто нова сграда с иновативна визия, на първа линия море и морска гледка, в к/с "Лазур", до Флората. Характеристики: Жилището е разположено на девети жилищен етаж в осемнадесететажна нова тухлена сграда, с асансьор. Чиста жилищна площ от 133.38 кв.м. Състои се от голям хол с площ от 41.38 кв.м., спални с площ от 15.40кв.м. и 14.26 кв.м., баня - 3.60 кв.м., санитарен възел - 2.40кв.м., склад - 4.15 кв.м., мокро помещение и тераса пред хола и спалнята. Сградата е с Разрешение за ползване /Акт 16/ от 2019год. Ландшафтният проект на сградата е съобразен с най-модерните архитектурни тенденции за озеленяване на терасите. Ще бъдат създадени външни зелени площи в периметъра на сградата, които ще допринесат за подобряване на средата в целия жилищен район. Енергийната ефективност на сградата включва използването на енергоефективни строителни материали, тухли с повишени топлоизолационни качества, ефективна топлоизолационна система, енергоефективни профили и стъклопакети Сградата разполага със 126 луксозни апартамента, 9 офиса, 153 подземни паркоместа на три подземни нива. Предимства Жилище в модерна сграда, с морска панорама. В същата сграда се предлагат и други апартаменти . Възможност за закупуване на паркомясто в подземен гараж на цена 13000 евро.

Продава

180385 EUR

оферта: 100-1-1-1210044

Апартамент, 92.00 кв.м.

Бургас, Братя Миладинови

Местоположение: Апартамент с три спални, в монолитен блок, в к/с "Бр.Миладинове", до у-ще "Бр.Миладинови" и БСУ. Характеристики: Жилището се намира на девети етаж в десететажен монолитен блок, с асансьор. Състои се от хол с кухня, три спални, баня, санитарен възел, мокро помещение и две тераси. Чиста жилищна площ от 92 кв.м. Изложение: изток, запад. Сменени дограми във всичи стаи, остъклени тераси. Настилки - ламинат, гранитогрес. Жилището се предлага с обзавеждане и техника. Мазе. Предимства: Вътрешен апартамент, с четири самостоятелни големи стаи и открита гледка . Много добър за живеене район на града, само на 5 минути от главната пешеходна зона на Бургас.

Продава

96000 EUR

оферта: 100-1-1-1210039

Апартамент, 90.00 кв.м.

Добрич, Царете

Двустаен тухлен апартамнт, ново строителство, в района на у-ще Христо Ботев. Застроена площ 90 кв.м. Разпеделение: Хол с кухненска част, 50 кв.м. Спалня, 15 кв.м. Баня и тоалетна отделно. Маза към апартамента. Две източни тераси. Представлява преустроен тристаен апартамент в двустаен, като лесно може да се възстанови втората спалня. ПВЦ дограма, ламинат, гипсокартон с вата на тавана. Блиндирана входна врата. Отопление с парно на ток. Обзавеждането е включено в цената. Сградата е нова, санирана, с асансьор.

Продава

98000 BGN

оферта: 100-1-1-1209881

Апартамент, 55.00 кв.м.

Варна, Младост 1

ТОП ЦЕНА!!! АКТ 14!!! ИЗГОДЕН!!! СРЕДЕН ЕТАЖ!!! Уникално предложение от ФОРОС за недвижим имот подходящ за инвестиция. Модерно разпределение: кухня с дневен тракт, антре, спалня, баня с тоалет, тераса. Възможност за разсрочено плащане! За повече информация се обадете на 0896698712 - код на обявата: 1209879

Продава

35990 EUR

оферта: 100-1-1-1209879

Previousпредишна страница
123456789
следваща страницаNext