Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

предложение: 100-1-1-1201207

Продава

100000.00 EUR


Къща

136.00 кв.м.

гр.Своге

Брой спални: 2

Луксозен имот: не

Ваканционен имот: да

Обзавеждане: не

В строеж: не

Брой етажи: 1

Асансьор: не

Година на строеж: 0

Гараж: не

Газ: да

Канализация: да

Път: да

Климатизация: не

Охрана: не

Паркомясто: да

Двор: да

Басейн: не

Фитнес зала: не

Тераси: 0

Запитване

Нова модерна рационална къща с две спални близо до стадион и на метри от р. Искър, в живописно село на 45 км до столицата София и на 6 км от Своге, в близост до Вазовата пътека. Къщата ще е завършена до ключ (шпакловка и замазка, баните на замазка и тапа на вода и канал). Имотът включва и двор от 371 кв. м. с навес, долепен до къщата, подходящ за паркирането на един автомобил.

Еднофамилната къща е с южно изложение и красива гледка към планината и площ от 135. 60 кв. м.
Къщата е с две спални. Едната с дрешник, баня и тоалетна, всекидневна, килер към кухнята, ежедневна баня с тоалетна, както и сервизно (котелно) помещение. Баните са с изградено подово отопление за комфорт и сухота на пода.
Дограмата е с 5-камерен профил THYSSEN и троен стъклопакет с 'К' стъкло.
100% изолацията на къщата гарантира минимални разходи за отопление, охлаждане и ел. енергия. Стените и таваните са с гипсокартон KNAUF, 10 см изолационна вата над окачените тавани, както и 3 см XPS под замазката.
Изградена е отоплителна инсталация, подходяща за термо помпа или котел на твърдо гориво. Положените тръби са подходящи както за алуминиеви радиатори, така и за конвектори, като до всеки извод е предвидена и кондензна тръба, отводняваща се извън къщата в събирателна тръба.
Направена е и подготовка за климатици във всяко помещение, като също са предвидени захранване и кондензна тръба, отводняваща се извън къщата в събирателна тръба. Предвиден е слънчев колектор за топла вода ежедневно, като ВиК системата е изградена с циркулация за мигновено потичане на топла вода, в която и да е част на къщата.
Имотът е захранен с 15 КW трифазен ток.
Фасадата е с 10 см изолация с неопор 20КГ/М3, силиконова мазила BAUMIT и естествен камък. Керемидите са най-високия клас на BRAMAC - CLASSIC PROTEKTOR с 30 години гаранция на керемидата и 15 години застраховка на покрива от природни бедствия. Къщата е с дренаж, безшевни улуци, отводнени в отделна събирателна тръба, осигуряваща сухи пътеки и площадки около къщата. Има инсталации за СОТ и видеонаблюдение. Разполага с външно осветление, контролирано ръчно или от часовник.
Дворът е заграден с масивна ограда и има подготовка за беседка. В задната част е засаден голям орех.

Брокер за контакти:
Камелия Колева

Тел.: +359 2 987 47 47
Тел.: +359 896 698 719

assistant@foros.bg

Офис София
бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" 107

Тел.: +359 2 987 47 47
Факс: +359 2 987 47 47
Мобилен: +359 896 783 823

sofia@foros.bg