Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

предложение: 100-1-1-1167291

Продава

144500.00 EUR


Етаж от къща

110.00 кв.м.

Варна, Окръжна Болница

Тип строителство: Тухлa

Брой спални: 2

Луксозен имот: не

Ваканционен имот: не

Обзавеждане: не

В строеж: не

Брой етажи: 2

Етаж: 2

Асансьор: не

Година на строеж: 1970

Гараж: да

Климатизация: не

Охрана: не

Паркомясто: не

Двор: да

Тераси: 2

Запитване

Етаж от къща в тих и спокоен район в централната част на гр.Варна, в непосредствена близост до Окръжна Болница.

Местоположение:

Имота се намира в района между Окръжна болница и стадион "Спартак". Тих, спокоен и добре инфраструктурно осигурен район в централната част на гр.Варна. Предпочитан за живеене, поради близостта му до редица административни, обществени и търговски сгради - Проектантска организация, Здравни заведения, ХЕИ, Търговски комплекс "Ян Палах", стадион "Спартак", училища, детска градина и др.

Характеристики:

Втори етаж от монолитна тухлена кооперация с площ от 110кв.м. Етажът е със самостоятелен вход. Състои се от трапезария с обособена отделна кухненска ниша и тераса към нея, хол, две спални, сервизно помещение и тераса към стълбището. Към имота принадлежи и полусутерен със самостоятелен вход откъм двора с площ от 25кв.м, в който са обособени две помещения за живеене със самостоятелен санитарен възел. Пода в стаите е на дюшеме, в коридора и сервизното помещение е на теракота. Имота е за освежителен ремонт. Към етажа има и таванско помещение, което е обособено като склад. Имота е със самостоятелен двор, в който са изградени два вътрешни гаража и един към улицата. Етажа е за ремонт.

Предимства:

Централната част на града с удобен и лесен пешеходен и автомобилен достъп. Спокоен район за живеене в близост до обществени, административни и търговски сгради.

Брокер за контакти:
Офис Варна

Тел.: +359 893 383 414

varna_sales@foros.bg

Офис Варна 1
бул. "Сливница" 59Б

Тел.:
Факс: +359 52 612 645
Мобилен: +359 893 383 414

varna@foros.bg

Подобни оферти

Апартамент

Варна, Окръжна Болница

131.00 кв.м.

125000.00 EUR