Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

предложение: 100-1-1-1133097

Продава

137600.00 EUR


Офиси

86.00 кв.м.

Варна, Морска Градина

Тип строителство: Тухлa

Клас офис: Клас А

Луксозен имот: да

Обзавеждане: не

В строеж: не

Брой етажи: 11

Етаж: 4

Асансьор: да

Година на строеж: 2009

Гараж: не

Газ: да

Климатизация: да

Охрана: да

Паркомясто: да

В офис-сграда: да

Конферентна зала: да

Двор: не

Място за реклама: да

Запитване

Свръхлуксозна и емблематична сграда до Морска градина в центъра на Варна.

Съчетава модерно архитектурно решение и традиционно и познато място за всички варненци и гости на града. Комплексът се състои от ПЕТзвезден хотел, офис сграда, СПА център, казино, ресторант, лоби бар, сладкарница, конферентна зала и др.
Офисната част е разположена в обособен корпус със самостоятелен вход и асансьор, разгъната е на 7 етажа с общо 28 офиса. Разполага със самостоятелен охраняван вход. В цялата сграда е инсталирана система за видеонаблюдение, пожароизвестяване и всички съвременни техники за безопасност.
Фасадата е топло и шумо изолирана. Сградата е с централна климатизация, осигурена интернет връзка до всеки офис. Офисите са с прекарани и изпробвани всички видове инсталации. Електрическата инсталация: с монтирани апартаментни електрически табла, ключове, контакти и осветителни тела. Санитарните помещения са напълно завършени и и изпълнени с окачен таван, фаянс и теракота, санитарни прибори и монтирани водомери. Подовата настилка във всеки офис е ламиниран паркет в офисната част, фаянс и теракота в санитарните помещения и гранитогрес на терасите.
За всеки собственик или наемател на офис ще има възможност да ползва паркомясто в прилежащите подземни гаражи. Собствениците и наемателите ще могат да ползват всички услуги, предлагани в комплекса.
- Поръчване на храна за офисите;
- Кетъринг услуги;
- Запазване на места в заведенията за хранене;
- Запазване на часове в СПА центъра;
- Ползване, услугите на пералното стопанство на хотела;
- Почистване на офисите и много други.
Сградата е обособена за офиси и на етаж разполага с по 4 офиса с площ от 83 до 105 кв.м.
Година на изграждане 2008/2009г.
Сградата е въведена в експлоатация през месец Август 2009г.

Брокер за контакти:
Служебен брокер

Тел.: +359 893 383 414

varna_sales@foros.bg

Офис Варна 1
бул. "Сливница" 59Б

Тел.:
Факс: +359 52 612 645
Мобилен: +359 893 383 414

varna@foros.bg