Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

предложение: 100-1-1-1213143

Продава

17500.00 EUR


Офиси

22.00 кв.м.

Варна, Жп Гара

Тип строителство: Тухлa

Луксозен имот: не

Обзавеждане: не

В строеж: не

Брой етажи: 6

Етаж: 0

Асансьор: не

Година на строеж: 1999

Гараж: не

Газ: не

Климатизация: не

Охрана: не

Паркомясто: да

В офис-сграда: не

Конферентна зала: не

Двор: не

Място за реклама: да

Запитване

Център! Комуникативен район! Добра цена!
Офисът е в близост до ЖП Гара, Морска администрация, множество магазини, офис сгради, митница и други държавни институции.
Помещението е с обща площ 22 кв м, със собствен санитарен възел, PVC дограма, охранителна решетка на вратата и предпазна ролетна щора на витрината, вход от улицата.
Продава се във вида от снимките, завършено до ключ, настилката е теракот. Намира се на партерен етаж в в 6 етажна сграда, с лице на витрината 4 м. Разполага със санитарно помещение. Всички необходими документи са в наличност.
Помещението е подходящо е както за офис, адвокатска кантора, кабинет, счетоводен офис или друга дейност, така и за инвестиция с цел отдаване под наем.
ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА И ЦИТИРАЙТЕ ТОЗИ КОД 1213143
За още оферти посетете нашия сайт: http://www.foros.bg
Агенция Форос разполага с екип от професионалисти, които с удоволствие ще работят за вас и биха направили покупката на вашият мечтан имот едно незабравимо и приятно изживяване.
Доверете се на вашият консултант С НАС ПЪТЯТ Е ЛЕСЕН!!!
НИЕ извършваме:
- всички технически и юридически проверки
- пълно съдействие за банков кредит при индивидуални условия на своите клиенти.
- цялостно проектиране на сгради
- архитектурно заснемане на съществуващи сгради и помещения с цел преустройство, реконструкция. изработване на схеми за преместваеми обекти и проекти за рекламни елементи
- издаване на технически паспорт на апартамент

Брокер за контакти:
Драгомира Светославова Даскалова-Добрева

Тел.: +359 893 383 414

varna_sales@foros.bg

Офис Варна 1
бул. "Сливница" 59Б

Тел.:
Факс: +359 52 612 645
Мобилен: +359 893 383 414

varna@foros.bg