Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

предложение: 100-1-1-1214659

Продава

90000.00 EUR


Сгради

7500.00 кв.м.

Варна, Бриз

Тип строителство: Тухлa

Луксозен имот: да

В строеж: не

Брой етажи: 3

Асансьор: да

Година на строеж: 2013

Гараж: не

Газ: не

Път: не

Климатизация: не

Паркомясто: да

Офис част: не

Конферентна зала: не

Двор: не

Товарен вход: не

Трифазен ток: не

Склад: не

Ресторант: не

Басейн: не

Фитнес зала: не

Човекопоток: не

Автопоток: не

Открити площи: 0

Запитване

СГРАДА БЕЗ АНАЛОГ !!! ЦЕНТРАЛНАТА ЧАСТ НА БРИЗ !!! ЛЕСЕН ДОСТЪП !!! КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ НА КВАДРАТЕН МЕТЪР !!!
Агенция FOROS представя на вашето внимание за продажба: двустайни,тристайни и четиристайни апартаменти завършени по БДС с АКТ16 (стени и тавани на гипсова мазилка и шпакловка,вароциментна мазилка за мокрите помещения,подове на замаска,входни блиндирани врати на фирма SOLID) в сграда с модерна и отличаваща се визия.Сградата е завършена с вискокачествени материали по съвременни стандарти:Топлоизолация с каменна вата 10 см,алуминиева дограма с троен стъклопакет – марка SCHUCO,Високотехнологични електически асансьори марка Schindler за 8 човека, със спирка до всяко ниво на сградата.Вътрешният двор е с достъп само за собствениците,предвиден е детски кът, беседка с барбекю, зелени площи, пергола със зеленина и пейки за почивка.Сградата е разделена на три входа и по този начин на един етаж има не повече от 3 апартамента. Разнообразието от жилища, с различен брой спални, ви дава възможност за избор. Всички апартаменти са ориентирани към вътрешния, богато озеленен двор с изложение юг - югоизток.Възможност за закупуване на паркоместа !!!
ЦЕНА БЕЗ АНАЛОГ В РАЙОНА ОТ 800 ЕВРО НА КВ.М. !!!
Агенция Форос разполага с екип от професионалисти, които с грижа ще работят за Вас и ще осигурят напълно безрисков, сигурен и успешен процес на покупка на Вашия мечтан имот.
Доверете се на вашият консултант С НАС ПЪТЯТ Е ЛЕСЕН!!!
НИЕ извършваме:
- всички технически и юридически проверки;
- пълно съдействие за банков кредит при индивидуални условия на своите клиенти;
- цялостно проектиране на сгради ;
- архитектурно заснемане на съществуващи сгради и помещения с цел преустройство, реконструкция.изработване на схеми за преместваеми обекти и проекти за рекламни елементи;
- издаване на технически паспорт на апартамент;
- издаване на технически паспорт на сграда

Брокер за контакти:
Владислав Георгиев Водкаджиев

Тел.: +359 893 383 414

varna_sales@foros.bg
rentals@foros.bg

Офис Варна 1
бул. "Сливница" 59Б

Тел.:
Факс: +359 52 612 645
Мобилен: +359 893 383 414

varna@foros.bg