Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

предложение: 100-16-1-1074954

Продава

31950.00 EUR


Жилищен комплекс

45.09 кв.м.

Варна област, с.Николаевка

Тип строителство: Тухлa

Луксозен имот: не

В строеж: да

Брой етажи: 0

Асансьор: не

Година на строеж: 0

Гараж: не

Климатизация: не

Паркомясто: да

Двор: не

Басейн: не

Фитнес зала: не

Запитване

Местоположение:
Варна, с. Николаевка
Разстояние от летище - 22 км
Разстояние от Варна - 26 км
Разстояние до Черно море 30 км

Lakeside Park се намира близо до старото село Николаевка, датиращо от 1800-та година. Състои се от стилни и комфортни апартаменти и къщи, строящи се до голямо сладководно езеро непосредствено до селото, което е близо до изтънчената и модерна морска столица на България - Варна. Самото езеро е с дължина над 3 км и вече има създадено име сред български и чуждестранни туристи като популярно място за пикници и риболов. Комплексът е разположен сред красива обширна поляна, обградена от прекрасни зелени склонове, с гора на отсрещния бряг на езерото. Проектиран така, че да позволи на обитателите си да „изберат техен собствен начин на живот” , Lakeside Park предлага комфорт и пространство в провинцията на красиво уединено място, където ще се наслаждавате на тиха, спокойна, приятна атмосфера.
Lakeside Park ще разполага с широк набор от атрактивни екстри, включващи басейн, руска баня, ресторант,барбекю, детска площадка, места за риболов и слънчеви бани. Комплексът ще разполага и с 24-часова охрана. Всичко това го прави съвсем различен от скъпите крайбрежни апартаменти в шумните и презастроени курорти. Всеки апартамент и вила има невероятна гледка към езерото и горичката отвъд него. Мястото е перфектно за семеен отдих, позволяващо безопасно колоездене, плуване, спортен лов и риболов или най-обикновена разходка из природата. Тук можете да поглезите себе си-докато останалите ловят риба на езерото да релаксирате в руската баня,да се излежавате под слънчевите лъчи. А защо просто да не се наслаждавате на гледката от вашата собствена тераса. Това е идеалното предложение за всеки, желаещ да живее в традиционната българска провинция и в същото време на място близо до крайбрежието и морската столица Варна (26 км). Lakeside Park е и чудесна възможност да притежавате имот на изключителна цена. Поради липсата на голям трафик пътищата предлагат спокоен и лесен достъп до самото място.

Концепциите за изграждането на Lakeside Park са прости и недвусмислени - да живееш на открито и спокойно място, на брега на езеро за риболов, на чист и свеж въздух. Най-добрата инвестиция в имот, здравословен начин на живот и развлечения. Уютен и модерен дом с всички удобства.

Предимства на комплекса:
- само на 26 км от Варна и морето, и на 22 км от летището
- затворен тип комплекс с разрешение за достъп само за собственици или гости на Лейксайд парк.
- 24 часова охрана
- Руска баня на брега на езерото.
- частен басейн и ресторант
- детска площадка
- зона за барбекю
- риболов на крачки от дома Ви.
- гледка към езерото и заобикалящата ви природа от всеки апартамент и вила
- уединение и комфорт за вас, вашето семейство, приятели и гости
- паркомясто за всеки апартамент и вила
- климатик във всеки апартамент и вила
- телефон /опция по желание/
- интернет достъп
- високо качество на използваните материали

Брокер за контакти:
Офис Варна 2

Тел.: +359 893 383 414

varna@foros.bg

Офис Варна 2
бул."Сливница" 59Б

Тел.:
Факс: +35952 612 645
Мобилен: +359 893 383 414

varna@foros.bg