Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

предложение: 100-1-1-1214553

Продава

155000.00 EUR


Къща

270.00 кв.м.

Варна област, м-т Св. Никола

Тип строителство: Тухлa

Брой спални: 4

Луксозен имот: не

Ваканционен имот: не

Обзавеждане: да

В строеж: не

Брой етажи: 3

Асансьор: не

Година на строеж: 2001

Гараж: не

Газ: не

Канализация: да

Път: да

Климатизация: не

Охрана: не

Паркомясто: да

Двор: да

Басейн: не

Фитнес зала: не

Тераси: 2

Запитване

Предлагаме Ви къща в кв. Бриз с морска панорама. Построена през 2000год. със съвременни строителни материали в добро състояние на четири нива както следва: Първи етаж голям хол с камина действаща, полу етаж със спалня баня с тоалетна, втори етаж всекидневна с кухня от която се открива морска панорама и малка тераса, втори полу етаж има голяма спалня или детска със баня и тоалет и малка тераса, трети етаж голяма родителска спалня с морска панорамаи голяма тераса, баня с тоалет, трети полу етаж има спалня с баня и тоалетна и четвърти етаж две спални или кабинети с голяма тераса и уникална морска панорама. Дворното място е с площ от 430кв.м. пред самата къща с много зеленина. Парко място за 3 автомобила в задната част на двора. Къщата се продава с наличното обзавеждане и оборудване. Супер локация и уникален изглед към града и морето.
Предлагаме Ви къща в кв. Бриз с морска панорама. Построена през 2000год. със съвременни строителни материали в добро състояние на четири нива както следва: Първи етаж голям хол с камина действаща, полу етаж със спалня баня с тоалетна, втори етаж всекидневна с кухня от която се открива морска панорама и малка тераса, втори полу етаж има голяма спалня или детска със баня и тоалет и малка тераса, трети етаж голяма родителска спалня с морска панорамаи голяма тераса, баня с тоалет, трети полу етаж има спалня с баня и тоалетна и четвърти етаж две спални или кабинети с голяма тераса и уникална морска панорама. Дворното място е с площ от 430кв.м. пред самата къща с много зеленина. Парко място за 3 автомобила в задната част на двора. Къщата се продава с наличното обзавеждане и оборудване. Има външна изолация, а камината е с въздуховоди към горните етажи. В двора има напоителна система. Супер локация и уникален изглед към града и морето. Фирмата ни съдейства за покупка с банков кредит.

Брокер за контакти:
Панайот Любенов Харитонов

Тел.: +359 893 383 414

varna_sales@foros.bg
rentals@foros.bg

Офис Варна 1
бул. "Сливница" 59Б

Тел.:
Факс: +359 52 612 645
Мобилен: +359 893 383 414

varna@foros.bg