Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

предложение: 100-1-1-1214965

Продава

134990.00 EUR


Апартамент

106.00 кв.м.

Варна област, м-т Долна Трака

Тип строителство: Тухлa

Тип: Тристаен

Брой спални: 2

Луксозен имот: да

Ваканционен имот: не

Обзавеждане: не

В строеж: не

Брой етажи: 5

Етаж: 2

Асансьор: да

Година на строеж: 2011

Гараж: не

Газ: не

Климатизация: не

Охрана: да

Паркомясто: да

Двор: не

Тераси: 3

Запитване

ПАРКОМЯСТО ВКЛЮЧЕНО В ЦЕНАТА !!! ЛУСКОЗНО ОБЗАВЕДЕН АПАРТАМЕНТ С ПРОСТОРНИ СТАИ !!! ЛЕСЕН ИЗЦЯЛО АСФАЛТОВ ДОСТЪП !!!
Продавам просторен тристаен апартамент намиращ се в луксозна тухлена сграда тип: затворен комплекс разполагащ с басейн,прекрасни зелени площи,детски кът,барбекю зона и жива охраната.Жилището е с разпределение: голям коридор,просторна всекидневна с кухненски кът,две големи спални с правилна форма и два големи комбинирани санитарни възела (единия е към родителската спалня),три хубави тераси.Имота се продава във вида който се вижда на снимките висококачествена и масивна дървена мебел (дъб) ,висок клас енерго спестяващи електроуреди,висок клас климатици във всяка стая (мултисплит система),в имота е живяно краткосрочно,никога не е бил отдаван под наем което гарантира минимална амортизация на цялостното обзавеждане.
Агенция Форос разполага с екип от професионалисти, които с грижа ще работят за Вас и ще осигурят напълно безрисков, сигурен и успешен процес на покупка на Вашия мечтан имот.
Доверете се на вашият консултант С НАС ПЪТЯТ Е ЛЕСЕН!!!
НИЕ извършваме:
- всички технически и юридически проверки
- пълно съдействие за банков кредит при индивидуални условия на своите клиенти.
- цялостно проектиране на сгради
- архитектурно заснемане на съществуващи сгради и помещения с цел преустройство, реконструкция. изработване на схеми за преместваеми обекти и проекти за рекламни елементи
- издаване на технически паспорт на апартамент
- издаване на технически паспорт на сграда

Брокер за контакти:
Владислав Георгиев Водкаджиев

Тел.: +359 893 383 414

varna_sales@foros.bg
rentals@foros.bg

Офис Варна 1
бул. "Сливница" 59Б

Тел.:
Факс: +359 52 612 645
Мобилен: +359 893 383 414

varna@foros.bg