Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

предложение: 100-1-3-1210499

Под наем

1150.00 EUR


Склад

230.00 кв.м.

Варна, Северна Пром. Зона

Тип строителство: Тухлa

В строеж: не

Брой етажи: 1

Етаж: 0

Година на строеж: 0

Гараж: не

Газ: не

Паркомясто: да

Офис част: да

Товарен вход: не

Трифазен ток: да

Обордуване за заведение: не

Документи за разход: да

Място за реклама: да

Автопоток: не

Открити площи: 0

ТИР подход: да

Запитване

МНОГО ДОБРО МЯСТО вашия бизнес! Предлагаме Ви складово помещение с обща площ 230 кв.м., в района на Северна промишлена зона, Дом Младост, тролейбусното депо. Изключително удобна локация- на 5 минути от центъра на града и големите квартали на Варна (Владиславово, Възраждане, Младост).
Складът е част от масивна, тухлена база, разположен на кота 0, широк двор с паркоместа и тир- подход. Помещението е с правилна форма, малък офис и санитарен възел. Настилката е шлафан бетон, височината- 4,20 метра, в най- ниската си част, с възможност за монтаж на високи стелажи за уплатняване на пространството, със статут за промишлени стоки.
Поради стратегическото си местоположение, складът може да бъде ефективно използван за продажби от място и организиране на разносна търговия на различни по вид промишлени стоки, строителни материали, авточасти и аксесоари и особено за малки производствени цехове за AL и PVC дограма, мебелни и дърводелски услуги. Указаната наемна цена е без ДДС.

Брокер за контакти:
Моника Галинова Янъкова

Тел.: +359 893 383 414

rentals@foros.bg

Офис наеми
бул. “Сливница” 59Б

Тел.:
Факс: +359 52 612 645
Мобилен: +359 893 383 414

rentals@foros.bg