Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

предложение: 100-1-3-1205857

Под наем

1740.00 EUR


Магазин

481.00 кв.м.

Варна, Бриз

Тип строителство: Тухлa

Луксозен имот: не

В строеж: не

Брой етажи: 0

Етаж: 0

Асансьор: да

Година на строеж: 0

Гараж: не

Газ: не

Климатизация: не

Охрана: не

Паркомясто: да

Товарен вход: да

Трифазен ток: да

Обордуване за заведение: не

Склад: да

Документи за разход: не

Място за реклама: да

Човекопоток: не

Автопоток: да

Открити площи: 0

Запитване

Предлагаме Ви магазин на три нива, находящ се на много комуникативна улица в атрактивния квартал на гр. Варна - Бриз. Магазинът е с лице към улицата над 10 м, прекрасна видимост, възможност за продължително паркиране, просторен и с реална квадратура. Първото ниво е на равнището на самата улица, с квадратна форма с чиста площ от 71 кв.м. и удобен паркинг пред него - 4 паркоместа. Второто ниво е с правоъгълна форма с чиста площ от 210 кв.м., имащо излаз към второстепенна улица с възможност за краткотрайно паркиране. На същото ниво има санитарно помещение. Третото ниво, което е предназначено за склад е с правоъгълна форма и с чиста площ от 200 кв.м. Трите нива са свързани посредством стълбище и автономен стъклен асансьор. Търговската част на първо и второ ниво разполагат общо с три отделни входа. Има трифазен ток. Магазина е подходящ за широк кръг дейности - шоурум за промишелни стоки, включително мебели, за представителство на голяма компания, хранителен магазин, фитнес и др. Има възможност за поставяне на рекламен билборд. Отделно от това се предлагат и две гаража с чиста площ от 21 кв.м. за всеки един от тях. Като месечния наем е 100 лева, а самите гаражи граничат с входа на второто ниво на магазина и могат ефективно да се използват и като допълнителни складови помещения.

Брокер за контакти:
Йордан Красимиров Кънчев

Тел.: 0896698712

rentals@foros.bg
varna_sales@foros.bg

Офис наеми
бул. “Сливница” 59Б

Тел.: +359 52 607 560
Тел.: +359 52 600 706
Факс: +359 52 612 645

rentals@foros.bg