Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

предложение: 100-1-3-1214215

Под наем

1200.00 EUR


Хотел

1444.00 кв.м.

Варна област, с.Осеново

Тип строителство: Тухлa

Луксозен имот: да

В строеж: не

Брой етажи: 0

Асансьор: не

Година на строеж: 0

Гараж: да

Газ: да

Паркомясто: не

Конферентна зала: не

Двор: да

Обордуване за заведение: да

Ресторант: не

Басейн: не

Фитнес зала: не

Документи за разход: не

Човекопоток: да

Автопоток: не

Тераси: 3

Запитване

Предлагаме Ви прeкрасен комплекс за селски туризъм под наем след основен ремонт. Тишина, спокойствие и зелен рай на 14 километра от Варна. Намира се между двата най-големи курорта в Северна България - Златни пясъци и Албена. Това дава възможност за лятна почивка и екскурзии в близките туристически атракции - Аладжа манастир, Ботаническата градина и Двореца в Балчик. Постепенно районът се обособява като вилна и жилищна зона на Варна и ще става още по-привлекателен за инвестиции.
Предлаганият имот е многофункционален: освен като туристически комплекс и почивна база, може да се използва като детски център, арт-работилници, учебна база, медицински център, крайградско заведение за индивидуални или групови мероприятия. Комплексът се състои от:
- 7 отделни къщи от 30 кв.м, тухла, включващи спалня, баня, тоалет, веранда. Четири са напълно завършени, обзаведени (има възможст за вкарване на допълнително походно легло при желание на клиента) и функционират. В останалите три имат нужда от довършителен ремонт.
- къща на три ежажа с обща площ 150 кв.м, обзаведена, включваща три спални, две дневни, две бани, два тоалета, кухня, три тераси,има интернет и Wi-Fi в целия комплекс,както и трифазен ток.
- механа (от камък и дърво) напълно функционираща и напълно оборудвани кухня и бар- зала за 60 човека и лятна градина за още 40
- двор с площ 1444 кв.м с барбекю,място за чевермета и места за хранене. Имотът е обезпечен с ел. захранване, собствен озаконен контролиран водоизточник, видеонаблюдение. Има закрит гараж и обособено място за паркинг. Комплексът е много атрактивен от туристическа гледна точка и поради неговото разположение. Може да се използва потенциала на все по- бързо налагащия се селски и еко туризъм в съчетание с морски, плажен и яхтен туризъм.

Агенция Форос разполага с екип от професионалисти, които с грижа ще работят за Вас и ще осигурят напълно безрисков, сигурен и успешен процес на покупка на Вашия мечтан имот.
Доверете се на вашият консултант С НАС ПЪТЯТ Е ЛЕСЕН!!!
НИЕ извършваме:
- За още оферти посетете нашия сайт: http://www.foros.bg
всички технически и юридически проверки
- пълно съдействие за банков кредит при индивидуални условия на своите клиенти.
- цялостно проектиране на сгради
- архитектурно заснемане на съществуващи сгради и помещения с цел преустройство, реконструкция. изработване на схеми за преместваеми обекти и проекти за рекламни елементи
- издаване на технически паспорт на апартамент
- издаване на технически паспорт на сграда

Брокер за контакти:
Владислав Георгиев Водкаджиев

Тел.: +359 893 383 414

rentals@foros.bg, varna_sales@foros.bg

Офис наеми
бул. “Сливница” 59Б

Тел.:
Факс: +359 52 612 645
Мобилен: +359 893 383 414

rentals@foros.bg