Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

На 25 юни 2021г. беше проведено Общо годишно отчетно-изборно събрание на членовете на Национално сдружение Недвижими имоти за периода 2019 -2021г.
На събранието бяха представени отчетите на Управителния съвет на НСНИ за дейността и финансовото състояние на организацията, на Контролния съвет и на Комисията по професионална етика.

След проведено гласуване беше избран нов деветчленен Управителен съвет на НСНИ в състав: Добромир Ганев, Ирена Перфанова, Александър Бочев, Стефка Калчева, Бисер Орлов, Антон Андонов, Светлана Георгиева, Христо Хаджиев и Ивайло Градев. За Председател на Управителния съвет на НСНИ беше преизбран за втори мандат Добромир Ганев.
Той представи пред аудиторията своята програма и визия за развитието на организацията, както и бюджет за 2021г.

Събранието гласува единодушно за кандидатурата на Галина Максимова като Председател на Комисията по професионална етика.
Христо Георгиев беше избран за Председател на Контролния съвет.

Годишното отчетно-изборно събрание на членовете на НСНИ премина в конструктивна атмосфера и с активност от страна на присъстващите.
Пожелаваме на всички успех и отдаденост към каузата на НСНИ!

Честито на Добромир Ганев!