Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.
Дoбромир Ганев, председател на Национално сдружение "Недвижими имоти", В развитие, 08.09.2020

Потребителите в сектора на недвижимите имоти носят своята отговорност в процеса по избор на компания, която да ги представлява. На пазара има много дружества, които работят професионално, но и такива, които използват нелоялни практики с цел привличане на повече клиенти. Това каза Добромир Ганев, председател на Национално сдружение "Недвижими имоти", в предаването “В развитие” с водещ Вероника Денизова.

По думите на госта най-добрите методи при избор на брокер са два - чрез референции от близки, приятели, роднини и пр. или чрез срещи с представители на подбрани от купувача или наемателя компании.

“Процесът по продажба, покупка, отдаване и наемане е изключително сложен... Потребителите трябва да подхождат изключително сериозно при избора на компания”.

Ганев определи като “добър” имотния пазар у нас, имайки се предвид удара от коронакризата.

“Обемът от сделки е значителен на фона на ограниченията и последвалата икономическа криза. Пазарът е нелош с обективните спадове”, посочи той.

За цялото видео, посетете:

www.bloombergtv.bg/a/17-v-razvitie/81974-ekspert-kupuvachite-i-naemateli-na-zhilishta-da-vnimavat-s-izbora-na-broker