Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.
Ситуацията на имотния пазар е стабилна, заяви пред БНР Добромир Ганев, председател на Национално сдружение „Недвижими имоти“.

В момента няма повече от 5-6% свободни офисни площи в София, подчерта той и добави:

„София е доста сериозно развит пазар и перспективите не са лоши в средносрочен период от време. В никакъв случай ръстът не е голям спрямо предходни периоди“.

По отношение на жилищните имоти Ганев посочи:

„Инвестициите в жилищни имоти в страната в последните няколко години не са само и единствено с цел удовлетворяване на жилищна нужда. Това са много често покупки с цел запазване на спестяванията на хората, с цел отдаване под наем. Това е най-познатата възможност на българите да се предпазят от инфлационните процеси. Лихвите по банковите депозити клонят към 0. Инфлацията в страната е 2-3% за последните няколко тримесечия“.

„В София ръстът за половин година е в рамките на 4%. Около 13 хил. сделки имаме за първата половина на годината. Банките имат добри оферти и привличат още клиенти. Доходите на българите се увеличават. В София ръстът е от около 12%. Имаме логика в желанието за покупки на имоти и активността на инвеститорите“, отбеляза още в предаването „Преди всички“ Добромир Ганев.