Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

София, Варна, Пловдив, Плевен и Бургас са градовете, където се търсят най-много жилища под наем. Според експерти, въпреки че предлагането се увеличава, цените запазват нивата си от миналата година. На пазара се предлагат несъществуващи имоти с цел да се привлече вниманието на купувачите, предупреждава председателят на Национално сдружение “Недвижими имоти” Добромир Ганев. По думите му броят на некоректните компании е близо 10%. Затова той съветва да не търсим оферти, а проверени партньори.

ДОБРОМИР ГАНЕВ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ “НЕДВИЖИМИ ИМОТИ”
“Най-често срещаната е фалшива оферта. Водят ви на имот, който даже не се отдава под наем. Вие сте принудени да оставите някакъв депозит да го запазите, защото собствениците не са в града. За този депозит не получавате някакъв документ. Човекът, с който сте комуникирали, той се покрива, нямате достъп до него и в един момент се оказва, че сте загубили някаква сума, която може да не е малка.”Статистиката сочи, че за първото шестмесечие на годината се наблюдава ръст на обема от сделки от 3-4% в София. Броят им расте и във Варна и Бургас. Спад има в Русе и Пловдив. Като в града под тепетата се наблюдава намаление с 12 на сто.

ДОБРОМИР ГАНЕВ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ “НЕДВИЖИМИ ИМОТИ”
“Дългосрочно няма как цените на имотите да падат. Исторически, даже в България да вземем – за последните 15 години цените на имотите са скочили с повече от 70-80% средно. Това е подобен процес като навсякъде в света. Инвестицията в недвижими имоти е най-позната за българите, най-близка до тях.”

За цялото видео, посетете: youtube.com/watch