Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.


Варна е с най-голям ръст на имотни сделки в страната за първото тримесечие на 2019-та и с най-голям ръст за миналата година. Това каза за тв „Черно море“ председателят на управителния съвет на Националното сдружение „Недвижими имоти“ Добромир Ганев. Във Варна той откри форум на тема „Икономика, инфраструктура и инвестиции за по-добра бизнес среда“.

Пазарът ни се развива устойчиво, добре. Има логичност, както и спокойствие. Има достатъчно предлагане на пазара и това дава възможност на потребителите да избират спокойно в този сложен процес, обясни той.

Добромир Ганев прогнозира, че тази година също ще бъде добра за пазара поради няколко причини.

Те опират до макроикономическата и политическата стабилност и добрите данни за икономиката в Европа за първото тримесечие, включително и за българската икономика. Увеличението на лихвите по кредитите беше отложено. Този процес беше удължен от Европейската банка. Така, че това са няколко от параметрите, които ще повлияят позитивно на нашия пазар, смята шефът на сдружението.

На форума бяха обсъдени предизвикателствата и взаимодействието между общинските, държавните институции и бизнеса, за да бъдат привлечени повече инвеститори.


Информационна агенция Черно море
Eмил Дамянов