Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Добромир Ганев, председател на УС на Национално сдружение „Недвижими имоти“, ИмоТиТе, 07.04.2019 г.

Прогнозите за нов ръст в цените на жилищата в България не са толкова стряскащи, колкото бяха реалните повишения от преди няколко години, коментира Добромир Ганев, председател на УС на Национално сдружение „Недвижими имоти“ в предаването ИмоТиТе с водещ Христо Николов.
„Ако има ръст в цените на жилищата в големите градове на страната през тази година, той няма да е по-висок от 1-2%“.
Ганев съветва купувачите да са внимателни с покупките си на жилища, защото целият процес по придобиване на недвижимо имущество е сложен.
„Строителните предприемачи вече стават по-гъвкави по отношение на цените, на които предлагат новите апартаменти“, казва още гостът. „Обемът от сделки за миналата година е най-ниският от изминалите 5 години – 212 000 сделки за цялата страна. А ръстът в разрешенията за строеж е 113%. Ако това строителство се реализира в един момент, това ще се отрази на цените“.

Целият разговор от предаването можете да видите във видеото:


https://www.bloombergtv.bg/imotite/2019-04-07/tsenite-na-zhilishtata-nyama-da-narasnat-s-poveche-ot-1-2-prez-2019-g?fbclid=IwAR2pKXraJcwfNnNMiC6uGsauP97525QF3kqqqGqCP1jHOV6aF11JXiTTUsE