Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.
Ще се вдигнат ли лихвите по ипотечните кредити и депозитите, и как ще се отрази това на пазара на недвижими имоти у нас? Какво трябва да направи България, за да привлече повече чуждестранни инвеститори и завръщат ли се платежоспособните руски купувачи на жилища?


Коментари по тези и други актуални теми от водещи специалисти в бранша, както и прогнози за предстоящата 2018г., вижте в следващия видеоматериал, подготвен от екипа на Domaza Новини по време на Четвъртата годишна конференция, организирана от НСНИ с участието на Добромир Ганев - зам.-председател на НСНИ.

youtu.be/sV9ftAS0Pgg