Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

 От 100 до 3000 лева месечно варират цените за наемане на жилище във Варна, показа справка на Дарик. Ако човек е сам, най-евтино – за около 100 лева, може да наеме стая в крайните квартали на града. Между 120 и 160 лева на месец са наемите на стайни помещения в широкия център. За около 200 лева се предлагат гарсониери в периферията на Варна, а за 100 лева повече може да се намери и едностаен апартамент.

Наемите могат да достигнат и до 1500 евро на месец. За толкова се отдават многостайни имоти в района на Икономическия университет, Спортна зала и в идеалния център например, обясни пред Дарик брокерът Добромир Ганев. По негови думи търсенето на подобни луксозни жилища не е голямо.

„Не е голямо търсенето на подобни имоти поради факта, че Варна не град, подобен на София и Пловдив, където се съсредоточават много мениджъри например, които пътуват от чужбина“, коментира той.

Едни от най-търсените райони във Варна за наемане на апартамент са тези около университетите. Дори и да са по-скъпи, те рядко остават празни дълго време, тъй като студентите се комбинират и си делят наема, посочи Ганев.

Не липсват и случаи, в които хазяи с месеци не могат да дадат под наем жилището си. Обикновено това става, когато цената не съответства на характеристиките на имота, добави брокерът.