Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Варна е градът у нас с най-голям ръст при сделките с недвижими имоти през миналата година в сравнение с предходната – близо 12 процента. Това съобщи пред Дарик- Добромир Ганев – брокер и управител на фирма за недвижими имоти. Покачването на цените на имотите в морската столица през 2016 година е между 3 и 6 на сто.

Най-вероятно тенденцията за ръст на обема сделки ще се запази и през тази заради изгодните ипотечни кредити. Освен това ниските лихви по депозитите също катализират пазара, обясни брокерът.

Търсят се апартаменти във всички варненски квартали. Семействата с по-малки бюджети купуват предимно в крайните райони. Най-предпочитани са жилища с една и две спални, коментира Ганев. Санирането вдига цените на апартаментите, тъй като на стойността им се отразява всяко подобрение, което се прави, добави той.

Във Варна почти няма пазар за луксозни и много скъпи имоти, каза още експертът Добромир Ганев.