Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-2-3-1106512

Офиси, 60.00 кв.м.

Бургас, Център

Местоположение: Офис в реновирана офис сграда, в супер център на града, на ул ."Александровска", ,до Общината и хотел "България". Характеристики: Офисът се намира на трети етаж в четириетажна офис сграда, с асансьор. Състои се от голяма работна зала и санитарен възел. Настилки - гранитогрес. Цената е без вкл ДДС. Предимства: Офис на главната пешеходна улица, в сграда с отрличен ориентир. В същата сграда се предлагат и офиси с площ от 155 кв м. и 215 кв.м.

Под наем

600.00 EUR

10.00 EUR/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.