Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-3-1215339

Апартамент, 50.00 кв.м.

Бургас, Център

Апартамент за краткосрочен наем: Двустаен модерно обзаведен апартамент в центъра на града до ЖП гара. Жилището се намира на втори етаж в четири етажна тухлена сграда без асансьор. състои се от дневна с кухня, спалня, сан възел и тераса с източно изложение към вътрешен двор. Предлага се с пълно ново обзавеждане и техника. В цената са включени и консемативи- ток, вода , интернет , кабелна телевизия.

Под наем

1200.00 EUR

24.00 EUR/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.