Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-3-1215087

Офиси, 50.00 кв.м.

Бургас, Братя Миладинови

Местоположение: Партерен офис, в нова модерна сграда със смесено предназначение, на ул. "Стефан Стамболов", до Гимназията по туризъм. Характеристики: Помещението заема партерното ниво на пететажна тухлена сграда. Състои се от две помещения и санитарен възел. Климатик. Цената е без вкл. ДДС. Предимства: Южно партерно помещение, в нова луксозна сграда..

Под наем

580.00 BGN

11.60 BGN/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.