Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-3-1215058

Гаражи, 20.00 кв.м.

Бургас, Възраждане

Паркомясто във вътрешен паркинг на нова тухлена кооперация, в к/с "Възраждане", до Младежки дом. Характеристики: Подходът към паркоместата е с контролиран достъп, обезопасен с метална врата, Павиран вътрешен двор. Паркоместата - 10 на брой. Лесно маневриране. Предимства: Паркомясто в центъра на града.

Под наем

100.00 BGN

5.00 BGN/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.