Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-3-1214867

Апартамент, 90.00 кв.м.

Бургас, Център

Местоположение: Тристаен апартамент с панорамна гледка , в тухлен блок , в центъра на града до Операта. Местоположение : Жилището се намира на шести етаж в девететажен тухлен блок сасансьор. Състои се от хол с трапезария и кухня, две спални, коридор, санитарен възел и тераса . Предлага се с обзавеждане и техника- печка, пералня и хладилникик в кухнята. Голям вграден гардероб в коридора. Изложение: изток - юг, с панорамна гледка към центъра на града и морето. Подземен паркинг пред входа (срещу допълнително заплащане). Жилището се отдава дългосрочно. Предимства: Жилище с открита гледка в спокоен за живеене район.

Под наем

800.00 GBP

8.89 GBP/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.