Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-3-1214479

Апартамент, 64.00 кв.м.

Варна, Център

Представяме на вашето внимание двустаен апартамент под наем намиращ се в ТОП РАЙОН- Център. Имота се намира в тухлена 5-етажна сграда на 4 етаж с добре подържани общи части.Апартамента е с разпределение: голяма слънчева всеки дневна с кухненски кът и голяма тера,светла спалня с правилна форма като към нея също имаме тераса,баня и тоалет комбинирани.Жилището се отдава във вида в който се вижда на снимките.

Под наем

400.00 BGN

6.25 BGN/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.