Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-3-1210610

Магазин, 36.00 кв.м.

Бургас, Възраждане

НОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! Местоположение: Лицево партерно помещение със статут на магазин , в к/с "Възраждане", на ул. "Сливница". Характеристики: Помещението е разположено на партерното ниво на тухлена сграда. Състои се от търговска зала, склад и предверие със санитарен възел. Настилки - венецианска мозайка. Охранителна решетка. Възможност за ползване на площта пред магазина. Сградата е с Разрешение за ползване /Акт 16/. Предимства: Лицев партер подходящ за минимаркет, за козметично студио, за специализиран магазин .

Под наем

230.00 BGN

6.39 BGN/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.