Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-3-1209536

Офиси, 75.00 кв.м.

Бургас, Център

Местоположение: Тристаен апартамент, в тухлена сграда, в суперцентъра на града, до ул."Александровска" и "Калината". Характеристики: Офисът е разположен на втори етаж в пететажна тухлена кооперация, без асансьор. Състои се от три самостоятелни стаи, кухня бокс и санитарен възел. Настилки - теракот, ламинат. Предимства: Офис в суперцентъра на града.

Под наем

350.00 BGN

4.67 BGN/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.