Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-3-1209416

Офиси, 132.00 кв.м.

Варна, Чаталджа

Просторен, светъл и слънчев офис/магазин в нова сграда в района на Спортна зала, Икономически университет, на пет минути пеша от Морската градина, пазара на цветята Чаталджа, на тиха улица, разположен на партерния етаж в добре поддържана жилищна сграда. Местоположението му дава опция за бързо пешеходно предвижване до всички възлови точки на града и важни учреждения. Общата площ е 132 кв. м, на две нива. Състои се от голямо работно помещение - партер 64 кв.м, сутерен 68 кв.м, с вход от улицата и лице към нея 5 метра. Височината на помещенията е 2.30 м. Сутеренът се състои от просторна зала - напълно завършена, с монтирана вентилация, осветление, битовка, стълбище към партера, настилките са гранитогрес. Партерът е с напълно оборудвани баня, тоалетна и с коридорче към тях, с прозорци и в задната си част, към двор, който също се ползва. Имотът се продава необзаведен, завършен до ключ. Кухненският бокс е оборудван с шкафове и мивка. Санитарното помещение с тоал. чиния, умивалник и бойлер. Навсякъде са монтирани ел. ключове, контакти, окачени тавани с осветителни тела. Подово покритие в помещенията е гранитогрес. Стените - латекс. Поради добрата осветеност и големите площи на помещенията, имотът е подходящ за всякакви офис дейности. За огледи, моля цитирайте код:

Под наем

690.00 BGN

5.23 BGN/м²

Форма за запитване:








* Всички полета са задължителни.