Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-3-1209375

Апартамент, 75.00 кв.м.

Бургас, Център

Местоположение: Обзаведен двустаен апартамент, в тухлена сграда, в центъра на града, до пл ."Тройката" и у-ще "Кирил и Методий". Характеристики: Жилището се намира на първи партерен етаж в триетажна тухлена сграда. Състои се от две стаи, кухня и санитарен възел. Предлага се с обзавеждане и техника. Предимства: Обзаведено жилище, в центъра на града .

Под наем

180.00 BGN

2.40 BGN/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.