Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-3-1191405

Офиси, 110.00 кв.м.

Варна, Център

Местоположение: Форос предлага на Вашето внимание офис под наем в центъра на град Варна. Намира се в непосредствена близост до Операта , Ритуална зала. Характеристики: Офисът се намира на партерен етаж и се състои от приемна, конферентна зала, четири кабинета, кухненски бокс, тераса и санитарен възел.Предлага се обзаведен и оборудван. Във всеки офис има поставен климатик. Предимства: Комуникативен район. Обзаведен. Подходящ е за представителство на фирма, държавна институция и др.

Под наем

650.00 EUR

5.91 EUR/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.