Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-1-1215353

Поземлен имот, 2018.00 кв.м.

Бургас, Меден Рудник

Местоположение: Урегулиран поземлен имот /УПИ/ в Промишлена зона "Меден Рудник", района на минно селище Върли бряг, до База за професионално кухненско оборудване - БИС и съществуващи халета и складове. Характеристики: Районът е застроен със складове, халета, производствени цехове, сладкарски цех, хостел. Предназачението на парцела е за строителство на производствени и складови обекти. С лице на черен, утъпкан път, с ток и вода в съседство. Парцелът е с площ 2018 кв.м., с гледка към езерото и лице на черен път. В района се продават: - три съедни парцела с площ съответно - 983 кв.м., 673 кв.м. и 407 кв.м. /с възможност за обединяване с обща площ от 2063 кв.м./ - парцел с площ от 1445 кв.м., в непосредствена близост до "БИС", с лице на асфалтов път и лека денивелация. Цената е без вкл. ДДС. Предимства: Промишлени парцели в рамките на гр.Бургас, подходящи за строеж на малки цехове, работилници, складове и малки заводи. Всички парцели са УПИ със статут за производство , складове.

Продава

40360.00 EUR

20.00 EUR/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.