Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-1-1215352

Поземлен имот, 1284.00 кв.м.

Бургас, Меден Рудник

Два съседни парцела с гледка към Мандренското езеро и с обща площ от 1284 кв.м., с лице на утъпкан черен път в кв Каменица - вилна зона в близост до кв Меден рудник Парцелите са оградени с телена мрежа.. Има електричество и промишлена вода, както и постоянно живущи в съседство. Урбанизирана теротория за земеделски труд и отдих по параграф 4.

Продава

45000.00 BGN

35.05 BGN/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.