Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-1-1215109

Апартамент, 75.00 кв.м.

Бургас, Славейков

Просторен двустаен апартамент с паркомясто, в новострояща се сграда, в иновативен мултифункционален комплекс, в к/с "Славейков", до МОЛ "Галерия". Характеристики: Комплексът разполага с жилищни сгради с апартаменти, голям подземен паркинг, фитнесцентър, заведения за хранене, зони за релакс, детски център. Жилището се намира на осми етаж в десететажна сграда, с два асансьора. Състои се от просторна дневна с кухня, спалня, баня със санитарен възел, складово помещение и тераса. Чиста жилищна площ от 64.76 кв.м. Холът е с площ от 25.73 кв.м., спалнята - с площ от 13.85 кв.м., баня - 4.83 кв.м., склад - 1.07 кв.м., коридор - 6.28 кв.м. и тераса - с площ от 4.11 кв.м. Степен на завършеност - на тапа Паркомясто към апартамента в подземното ниво на сградата. Разсрачена схема на плащане. Очаквано Разрешение за ползване на сградата - декември 2023 год. В сградата се предлагат и други двустайни и тристайни апартаменти. Такса поддръжка на сградата. Предимства: Просторно жилище с паркомясто, в новостроящ се модерен комплекс.

Продава

67980.00 EUR

906.40 EUR/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.