Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-1-1215105

Апартамент, 127.00 кв.м.

Бургас, Славейков

Голям, светъл и просторен тристаен апартамент с паркомясто, в новострояща се сграда, в иновативен мултифункционален комплекс, в к/с "Славейков", до МОЛ "Галерия". Характеристики: Комплексът разполага с жилищни сгради с апартаменти, голям подземен паркинг, фитнесцентър, заведения за хранене, магазини, зони за релакс, детски център. Жилището се намира на пети етаж в десететажна сграда, с два асансьора. Състои се от просторна дневна с кухня, две спални, баня, санитарен възел, склад и тераса. Чиста жилищна площ от 109.36. кв.м. Холът е с площ от 33.86 кв.м., спалните - с площ от 14.21 кв.м. и 18.58 кв.м., баня - 3, 92 кв.м., санитарен възел - 2.50 кв.м., склад - 3.04 кв.м., коридор - 8.95 кв.м. и тераса с югоизточно изложение с площ от 10.00 кв.м. Степен на завършеност - на тапа. Разсрочена схема на плащане. Паркомясто към апартамента в подземното ниво на сградата. Очаквано Разрешение за ползване на сградата - декември 2023 г. Такса поддръжка на сградата. В сградата се предлагат и други двустайни и тристайни апартаменти. Предимства: Просторно жилище с паркомясто, в новостроящ се модерен комплекс.

Продава

108150.00 EUR

851.57 EUR/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.