Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-1-1215086

Апартамент, 52.00 кв.м.

Бургас, Изгрев

Местоположение: Едностаен апартамент в нова тухлена сграда в кс Изгрев до църквата. Характеристики: Жилището се намира на първи партерен етаж в нова тухлена кооперация. Състои се от голяма стая с дневен кът с кухня и спален кът, санитарен възел, склад и предверие и е с чиста жилищна площ от 46.57 кв.м. Изложение северозапад. Степен на завършеност - на тапа Предимства: Жилище в нова сграда подходящо и за трудноподвижни хора.

Продава

61780.00 EUR

1188.08 EUR/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.