Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-1-1214805

Апартамент, 68.00 кв.м.

Бургас, Възраждане

Двустаен апартамент в новострояща се сграда, в к/с "Възраждане", до пазара "Краснодар", и ул. "Фердинандова". Характеристики: Жилището се намира на първи жилищен етаж в седеметажна сграда с асансьор. Сградата се състои от сутерен, партер и шест жилищни етажа Апартаментът се състои от хол с кухня, спалня, санитарен възел, склад, коридор и две тераси. Чиста площ от 60.10 кв.м. Спалня - с площ от 8.30 кв.м., хол - с площ от 28.70 кв.м., две тераси с площ от 2.55 кв.м. и 275 кв.м., антре - 5.85 кв.м., баня - 3.05 кв.м. Сградата ще бъде построена с висококачествени материали. Степен на завършване - на тапа. Изложенние: изток, запад. Предимства: Жилище в новостроящя се сграда. Възможност за разсрочено плащане.

Продава

60938.00 EUR

896.15 EUR/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.