Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-1-1214440

Апартамент, 67.00 кв.м.

Добрич, Дунав

Двустаен панелен апартамент със застроена площ 67 кв.м., в квартал Дунав. На 10 минути пеш от идеален център, кооперативен пазар. В непосредствена близост до Лидл, Кауфланд, детски градини, училище. Състои се от: Кухня с усвоена тераса, спалня, хол, коридор, баня-тоалетна и маза. Дървен стъклопакет. Готов за нанасяне.

Продава

63000.00 BGN

940.30 BGN/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.