Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-1-1212920

Апартамент, 73.00 кв.м.

Добрич, Балик

Двустаен панелен апартамент в района на старото обръщало в кв. Балик. Строителство от осемдесетте години. Апартаментът е в уреден квартал, с хипермаркет, училище, детска градина в близост и редовен градски транспорт. Състои се от коридор, хол, кухня, спалня, санитарен възел и тераса. Нуждае се от освежаване. Последен етаж в поддържан вход с асансьор.

Продава

42000.00 BGN

575.34 BGN/м²

Форма за запитване:








* Всички полета са задължителни.