Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-1-1211150

Апартамент, 97.00 кв.м.

Бургас, Зорница

НОВА ЕКСКЛУЗИВНА ОФЕРТА!!! Местоположение: Тристаен апартамент, в новосаниран "ЕПК" блок, в к/с"Зорница", до пицария "КИШ" и морето , с изключителна морска панорама и свободни паркоместа пред блока. Характеристики: Жилището е разположено на дванадесети етаж от шастнадесететажен "ЕПК" блок, с два асансьора. Чиста жилищна площ от 97 кв.м. Състои се хол, с подход от коридора и от трапезарията, отделно трапезария - свързани в Г-образно просторно помещение, отделна кухня с преход към трапезарията, две самостоятелни спални, баня с тоалетна, втори санитарен възел, който в момента се ползва като мокро помещение и килер, два коридора и две остъклени тераси с ПВЦ. Жилището е в добро общо състояние, със сменена ПВЦ дограма и ламинат в стаите. Изложение: юг, запад. Изключителна морска гледка. Има възможност за обособяване на трета спалня. Не се ползва парно и топла вода. Предимства: Тристаен апартамент, в саниран блок, с функционално разпределение на стаите, непосредствено до морето.

Продава

77000.00 EUR

793.81 EUR/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.