Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-1-1209497

Къща, 278.00 кв.м.

Добрич, Христо Ботев

Луксозна триетажна къща в уреден район на гр. Добрич, на петнадесет минути пеш от център. Качествено тухлено строителство от 1995 г., като имотът е основно реновиран през 2016 г. Къщата разполага с моделно обзаведена кухня с трапезария и всекидневна на първи етаж и четири спални и три санитарни възела, функционално разпределени на останалите етажи. На всеки от етажите са обособени по няколко помощни помещения, като гардеробни и килери. Удобно вътрешно стълбище с алуминиев парапет и висококачествен гранитогрес. Към имота има гараж, 20 кв.м., с топла връзка към къщата и автоматична врата. Облагороден двор с изход към него от всекидневната, с изграден басейн и барбекю, както и обособена част за отглеждане на еко-зеленчуци.Ограден е с масивна ограда. Големи тераси на втори и трети етаж. Отопление с парно на ток. Камина във всекидневната. Ефектни опънати тавани, висококачествен паркет и гранитогрес като подови настилки, стени със силиконова миеща се мазилка, ПВЦ дограма Златен дъб, мебели и обзавеждане по поръчка. Продава се напълно обзаведен, без телевизорите. Имотът е за ценители и цената се коментира само след оглед.

Продава

400000.00 BGN

1438.85 BGN/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.