Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-1-1209458

Апартамент, 65.00 кв.м.

Бургас, Изгрев

Местоположение: Двустаен апартамент в новострояща се тухлена сграда, в к/с "Изгрев", до МОЛ "Плаза". Характеристики: Жилището се намира на четвърти етаж в шестетажен новостроящ се тухлен блок, с асансьор. Състои се от хол с кухня, спалня, санитарен възел, мокро помещение и тераса. Чиста жилищна площ от 55.76 кв.м. Сградата ще бъде завършена с висококачествени материали. Степен на завършеност - до тапа. Очакван Акт 16 на сградата - септември 2019 г. Възможност за закупуване и на паркомясто. Предимстваа: Жилище в новострояща се сграда, на добър етаж .

Продава

49000.00 EUR

753.85 EUR/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.