Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-1-1207683

Жилищни имоти, 148.00 кв.м.

Варна, Победа

ДОМ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ! Четиристаен апартамент 148,35 м2, състоящ се от дневен тракт, 3 спални, антре, Баня+ WC и 3 тераси. Жилищната сграда се намира в един от най-комуникативните райони на гр.Варна, близост до много училища, детски градини, магазини, молове, болници и поликлиники.. Жилищната сграда е съчетание от удобна локация и проект с модерна визия, изграден с най-добрите на пазара продукти и технологии. Архитектурата е модерна и съвременна, създаваща облик на запомнящ се силует на сградата. Сградата се отличава с висока степен на енергийна ефективност.

Продава

108000.00 EUR

729.73 EUR/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.