Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-1-1206899

Апартамент, 80.00 кв.м.

Бургас, Славейков

Местоположение: Тристаен апартамент в панелен блок в кс Славейков до Парко и училище Димчо Дебелянов. В близост са големте супермаркети и МОЛ Галерия. Характеристики: Жилището се намира на осми етаж в осеметажен панелен блок с асансьор. състои се от хол, кухня с усвоена тераса, две спални, баня, сан възел и тераса към хола и една от спалните. Външна санировка на жилището. Сменени дограми в стаите. Изложение изток запад Мазе Предимства: Жилище в най - добрата част на Славейков.

Продава

70000.00 EUR

875.00 EUR/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.