Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-1-1204331

Апартамент, 62.00 кв.м.

Бургас, Славейков

Местоположение: Двустаен апартамент, ново строителство, в к/с "Славейков", до хотел "Мираж". Характеристики: Жилището се намира на пети жилищен етаж в седеметажен тухлен блок, с асансьор. Състои се от хол с кухня, спалня, санитарен възел и тераса пред двете стаи, със северозападно изложение. Чиста площ от 51.23 кв.м. Степен на завършеност - на тапа. ПВС дограма. Сградата е с Разрешение за ползване /Акт 16/ от 2018год. Предимства: Жилище в нова представителна сграда.

Продава

58900.00 EUR

950.00 EUR/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.