Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-1-1199961

Апартамент, 88.00 кв.м.

Варна, Левски

Местоположение: Апартамент находящ се в района на квартал Левски. В близост до магазини, училища, детски градини, автобусни спирки, университети и др. Характеристики: Обзаведен четиристаен апартамент на първи жилещен етаж в добре поддържана сграда. Състои се от коридор, просторен хол, слънчева трапезария с кухня, две отделни спални, килер, баня, отделен тоалет, остъклена слънчева тераса, избено помещение. Апартаментът е с чиста жилищна площ 88м2, без крайни стени, с изложение юг/югозапад. Допълнителна изолация на всички външни стени, изолация на пода, подменена PVC дограма, напълно подменени ВиК и ел. инсталации. Предимства: Обзаведен. Просторен. Комуникативен район.

Продава

75000.00 EUR

852.27 EUR/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.