Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-1-1188436

Апартамент, 92.00 кв.м.

Варна, Колхозен Пазар

Местонахождение: Тристаен тухлен апартамент в новопостроена жилищна кооперация в района на колхозен пазар. Характеристика: Жилището се състои от голям дневен тракт с кухненска част. Две спални. Баня с тоалет. Г -образен коридор, дрешник. Подова нстилка - ламиниран паркет, гранотогрес, теракот. Южно изложение. Домофон с ограничен достъп. Възможност за закупуване на паркомясто във вътрешния двор на кооперацията на стойност 6000 лв. Възможност за безлихвено изплащане на част от сумата. Предимства: Район с добра транспортна комуникация. В близост до училище и детска градина. Реновиране на апартамента за сметка на строителя. Даван е под наем.

Продава

87720.00 EUR

953.48 EUR/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.