Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-1-1184981

Къща, 150.00 кв.м.

Шумен, Широк Център

Двуетажна тухлена къща /150 м2/ с двор /260 м2/ и гараж в района на Пазара . Характеристики на имота : Стратегическа локация . Жилищен и сутеренен етаж с по 3 стаи и санитарен възел на всеки етаж . Стени - тапети , настилки - дюшеме . Слънчев , равен вътрешен двор , удобен за бизнес и за живеене /2 & 1 /. Конструктивна възможност за преустройство с оглед постигане по-голяма функционалност . ИМОТ С ПОТЕНЦИАЛ !!!

Продава

69000.00 BGN

460.00 BGN/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.