Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-1-1170175

Апартамент, 220.00 кв.м.

Добрич, Болница

Мезонет в широк център в района на болницата. Изложение юг-запад Тухла.. Характеристики: Първи етаж: Хол и всекидневна обединени в едно помещение, трапезария, кухня, баня и тоалетна, коридор, килер ,тераса. Втори етаж: Три спални, коридор, две бани и тоалетни, две тераси, вътрешно стълбище. Алуминиева дограма с термомост.Вътрешни и външна врата от масивно дърво. Парно отопление на газ. Има и котел на нафта в мазата с всички прекарани връзки. Подово отопление в в помещенията с теракот..Камина . Всички стаи с климатици. Теракот, Паркет. На стените-минерална мазилка и латекс. Две мази по 25 кв. м. Гараж. Продава се с обзавеждането.

Продава

200000.00 BGN

909.09 BGN/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.